Pages Navigation Menu

Reformes integrals de pisos — Reformes de cuines i banys — Més de 20 anys d'experiència.

Oberta la convocatòria de subvencions per a rehabilitar edificis residencials, per part del Consorci de l’Habitatge de Barcelona

El Consorci de l’Habitatge de Barcelona té oberta la convocatòria de subvencions per a la rehabilitació d’edificis d’habitatges d’ús residencial per a l’any 2014.

Aquests ajuts estan adreçades a comunitats de propietaris i propietaris d’edificis sencers que siguin habitatges (plurifamiliars o unifamiliars) residencials amb elements comuns d’origen. En aquesta edició tenen una especial atenció les obres de millores en l’accessibilitat, la rehabilitació energètica i les patologies estructurals.

El termini de presentació de les sol·licituds d’inscripció a la convocatòria finalitzarà el 31 de desembre de 2014.

El pressupost inicial per a aquesta convocatòria de subvencions és de 11.325.103,83 euros distribuïts en diferents formes i Projectes de Llei de Barris (Bon Pastor-Baró de Viver, La Vinya-Can Clos-Plus Ultra a Sants Montjuïc, Raval Sud a Ciutat Vella), lògicament deixant romanents per a ajuts a altres districtes de la ciutat comtal.

A la sala d’actes del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (Plaça Nova, 5 de Barcelona), el pròxim divendres 25 de juliol, a les 11:30 hores, tindrà lloc la presentació del programa de subvencions. Reformes Refohabit hi assistirà per tal d’estar al dia de tot el que pugui interessar als nostres preuats clients i les seves comunitats d’habitatges.

De totes maneres, podreu torbar més informació a aquest enllaç del Consorci de l’Habitatge de Barcelona, així com el document de la convocatòria i el PDF amb les especificacions tècniques. Dins d’aquestes, en l’annex 1 es troben contemplades gairebé totes les zones o àrees d’ús comú:

  • façanes

  • mitgeres

  • cobertes i terrats

  • celoberts i patis

  • vestíbuls i escales

  • instal·lació d’ascensors

  • supressió de barreres arquitectòniques

  • millora de la eficiència energètica i sostenibilitat

  • entre d’altres…

Moltes gràcies pel vostre interès en aquest article informatiu.

Subvencions 2014 per a reformes d'habitatges.

 

Reformes a Barcelona, Vallès Oriental, Vallès Occidental, Sant Cugat, Sabadell, Terrassa, Granollers, Montornès, Vilanova, Anoia, Olesa de Montserrat, Piera, Malgrat de Mar, El Masnou, Badalona, Maresme, Mataró, Baix Llobregat, Sant Feliu, Cornellà, Esplugues, L'Hospitalet, Bages, Manresa.
Reforma de pis, reformes integrals de pisos, canvis de banyera per dutxa a Barcelona, plats de dutxa d'obra, banyeres per dutxes, treure banyera i posar plat. Restaurar parets de totxo vist i parets antigues, reforma de sostre amb volta catalana o arc. Col·locació de pavès, pavès a cuines. Reparació de sòls hidràulics o terres antics. Obra vista a Barcelona, forns, llars de foc i barbacoes.
Pressupostos de reformes a Barcelona. Pressuposat gratis reforma integral de pis.