Pages Navigation Menu

Reformes integrals de pisos — Reformes de cuines i banys — Més de 20 anys d'experiència.

Col·locar peces de malla ceràmica per fer efecte sanefa en parets

L’efecte sanefa es pot aconseguir, de manera molt estètica i moderna, col·locant malla ceràmica. Hi ha moltes classes, colors, grandàries i formes (quadres, rectangles, rombes…) depenent del fabricador i model.

Normalment aquest tipus de material l’utilitzo per a les bases de plats de dutxa d’obra. Però d’igual forma queda molt bonica la seva col·locació en parets i molt especialment quan és a joc amb el plat d’obra… queda una combinació perfecta.

Sanefes horitzontals fetes amb malles de rajoles

Es pot col·locar sanefa horitzontal amb la malla ceràmica a joc amb rajoles del bany.

Sanefa horitzontal en zon dutxa.

Sanefa de malla ceràmica de quadradtes, a joc amb la bases del plat de dutxa d’obra.

Quan pensem en sanefes, ens vénen a la ment les típiques peces senceres de 6 x 25 cm o d’altres mides similars, amb dissenys de fruitetes per a la reforma de cuines, o altres detalls… però percebem un concepte d’alguna cosa antiga i passada de moda.

Amb la finalitat de donar originalitat a la reforma, poso la malla deixant l’espai d’alt, en cas de posar-lo en horitzontal, i es fa per tot el perímetre de la superfície de les parets a enrajolar. Una altra manera de col·locar-les és verticalment, és a dir, de sòl a sostre (com podeu veure en les següents fotos de reformes de banys).

Quadrats de sanefa col·locats verticalment a bany

En aquesta reforma de bany a casa de Matadepera vaig posar la sanefa vertical.

Aquest és el fendit que deixo amb la finalitat de col·locar posteriorment les peces de quadres ceràmics.

Sanefes verticals en reformes de banys

Fendit o espai vertical per tal de col·locar la sanefa de malla ceràmica en paret de bany.

Amb aquest sistema aconseguirem resultats originals, arribarem a una estètica molt personalitzada i donarem un toc de distinció a l’enrajolat en parets.

Ja sigui en reformes de banys o cuines, la malla ceràmica és molt útil per trencar amb la monotonia d’una paret uniforme.


Si teniu cap consulta sobre com fer aquestes sanefes o bé quins materials són els més apropiats per fer-ho, no dubteu de posar-vos en contacte amb mi.

Recordeu que faig reformes de cuines i banys a Barcelona i província, des de fa més de 20 anys.

Reformes a Barcelona, Vallès Oriental, Vallès Occidental, Sant Cugat, Sabadell, Terrassa, Granollers, Montornès, Vilanova, Anoia, Olesa de Montserrat, Piera, Malgrat de Mar, El Masnou, Badalona, Maresme, Mataró, Baix Llobregat, Sant Feliu, Cornellà, Esplugues, L'Hospitalet, Bages, Manresa.
Reforma de pis, reformes integrals de pisos, canvis de banyera per dutxa a Barcelona, plats de dutxa d'obra, banyeres per dutxes, treure banyera i posar plat. Restaurar parets de totxo vist i parets antigues, reforma de sostre amb volta catalana o arc. Col·locació de pavès, pavès a cuines. Reparació de sòls hidràulics o terres antics. Obra vista a Barcelona, forns, llars de foc i barbacoes.
Pressupostos de reformes a Barcelona. Pressuposat gratis reforma integral de pis.