Pages Navigation Menu

Reformes integrals de pisos — Reformes de cuines i banys — Més de 20 anys d'experiència.

8 consells per a reformes integrals de cuines, amb qualitat i bon preu

Les reformes integrals de cuines són una de les meves especialitats. Amb tants anys d’experiència n’he trobat de tota mena, mides, necessitats a cobrir, gustos…

He reunit 8 consells i recomanacions que us ajudaran a assolir una reforma integral de cuina amb total garantia:

1 — Analitzar necessitats reals i optimitzar l’espai
Fer una valoració dels nostres hàbits quan estem a la cuina i com fem ús de tota la superfície, ens ajuda a acotar les necessitats, així plantejarem una distribució que ens serà pràctica i útil. Un cop hem vist com hem de cobrir les nostres necessitats, el secret està en la optimització de la superfície de la nostra cuina (M2 dels quals disposem).

2 — Col·locar cada element en el lloc que toca
Una cuina resulta pràctica quan es mantenen les distàncies. Cada activitat ha de tenir el seu espai (magatzematge, cocció…) sense que interfereixin entre elles. La zona de cocció/fogons ha de disposar de zona de treball, tant a l’esquerra com a la dreta. La pica també ha d’estar muntada de forma pràctica… tots aquells electrodomèstics que tinguin un ús diari han de ser col·locats analitzant bé la seva rendibilitat.

3 — Ubicació dels endolls i les lluminàries (aprofita la llum natural)
En una cuina s’utilitzen molts punts de llum i endolls, planifica bé on han d’anar col·locats, així no acabaràs utilitzant accessoris que entorpeixen la zona de treball, o afegint llums. Valora com aprofitar la llum natural (si en disposes) per tal de crear un cercle d’estalvi energètic.

4 — S’ha d’apostar per materials fàcils de netejar i resistents
En una cuina, el greix és l’enemic número 1. Reduint juntes, fent aplacats sencers a zones de molt ús (com els fogons), posant rajoles de sòl poc poroses i que siguin de materials durs… així facilitem la neteja i assegurem resistència a impactes.

5 — Els colors llisos ajuden a donar amplitud
Els mobles de la cuina si són llisos i d’un color millor, potencien la sensació d’espai. Les sanefes tallen òpticament però també encaixonen, si és una cuina petita, sempre és preferible de no posar-les.

6 — Peces de mostrador de cuina: acabats rectes o rodons?
El granit, Silestone®, Compac® o el que vulgueu posar a la vostra cuina… les cantoneres arrodonides són més sofertes, les rectes sempre són modernes però també són més delicades, qualsevol cop pot malmetre-les amb més facilitat que no par les de cantoneres arrodonides.

7 — Les cuines minimal sense tiradors… millor que no
No són una bona solució perquè els límits de les portes, calaixos… s’embruten amb més facilitat.

8 — Les portes corredisses poden ajudar molt
Valoreu la possibilitat de col·locar una porta corredissa encastada, penseu que aprofitareu molt la paret interior de la cuina, sense perdre espai amb l’obertura.
Si voleu saber més sobre els avantatges i varietat de possibilitats de les portes corredisses, podeu llegir el meu article sobre aquest tema.


Quant costa una reforma de cuina?

Un cop ja us heu parat a analitzar els 7 punts anteriors, com podeu imaginar, el tema preus és complexe d’acotar. Lògicament hi ha infinitat de materials en el mercat: moltes qualitats d’electrodomèstics, acabats per al mostrador de cuina, rajoles més o menys barates… aquí sí que és una qüestió del pressupost que cadascú tingui.

Per “reforma total de cuina” hem d’entendre que implica el següent:

  • extracció d’electrodomèstics existents
  • neteja de mòduls, accessoris i mobles
  • sanejar rajoles de parets i guix
  • retirar rajoles de sòls i sòcols
  • extracció d’instal·lacions antigues d’aigua i llum (si escau)

Propostes i dissenys 3D de cuina

Sense cap problema, sempre que el meu pressupost de reforma de cuina hagi estat aprovat, dissenyaré una il·lustració 3D per tal de veure quines possibles distribucions d’elements, mòduls i electrodomèstics podem aplicar, és clar! valorant les mides i M2 que tenim en planta de la cuina a remodelar. D’aquesta manera ens assegurem que els 7 punts anteriors són analitzats amb cura.
Tindreu dissenys 3D (creats per la meva dissenyadora) + reforma i ma d’obra… tot a preus immillorables. Les perspectives 3D sempre són gratis!!! i les fem amb: www.blophome.com


Si voleu que us faci una visita, sense cap compromís i de forma gratuïta, per tal de valorar-vos econòmicament la vostra reforma integral de pis… ja sabeu on sóc!
reformes@refohabit.com
Mòbil: 647 873 964

Treballo a Barcelona ciutat i província.

Us col·loco algunes imatges de reformes de cuines fetes a Barcelona i província, són exemples de CUINES REALS. Molts cops, veiem llocs web amb reformes de cuina meravelloses i de pel·lícula, però siguem realistes… qui té tants metres quadrats de cuina?

Reforma integral de cuina Eixample.

Reforma de cuina, amb mobles blancs, neta i pràctica a pis de l’Example de Barcelona, carrer de la Diputació.

Després de la reforma integral de cuina carrer del Clot.

Després de la reforma de cuina a pis del Clot, Barcelona.

Abans de la reforma integral de cuina carrer del Clot.

Abans de la reforma de cuina a pis del Clot, Barcelona.

Cuina reformada a pis de Nou Barris.

Reforma de cuina a pis de Nou Barris.

Reforma cuina Malgrat de Mar.

Reforma de cuina a apartament de la costa, Malgrat de Mar.

Reforma cuina a Malgrat de Mar.

Reforma de cuina amb porta corredissa Krona, Malgrat de Mar.

Cuina reformada a pis de l'Eixample amb sostres antics de volta catalana (bóveda).

Reforma de cuina a l’Example de Barcelona, carrer de París, mantenint sostres de volta catalana existent.

 

Reformes a Barcelona, Vallès Oriental, Vallès Occidental, Sant Cugat, Sabadell, Terrassa, Granollers, Montornès, Vilanova, Anoia, Olesa de Montserrat, Piera, Malgrat de Mar, El Masnou, Badalona, Maresme, Mataró, Baix Llobregat, Sant Feliu, Cornellà, Esplugues, L'Hospitalet, Bages, Manresa.
Reforma de pis, reformes integrals de pisos, canvis de banyera per dutxa a Barcelona, plats de dutxa d'obra, banyeres per dutxes, treure banyera i posar plat. Restaurar parets de totxo vist i parets antigues, reforma de sostre amb volta catalana o arc. Col·locació de pavès, pavès a cuines. Reparació de sòls hidràulics o terres antics. Obra vista a Barcelona, forns, llars de foc i barbacoes.
Pressupostos de reformes a Barcelona. Pressuposat gratis reforma integral de pis.