Pages Navigation Menu

Reformes integrals de pisos — Reformes de cuines i banys — Més de 20 anys d'experiència.

Rajoles que generen energia… serà veritat que anem cap a les reformes sostenibles i d’estalvi?

Hi ha un article d’avui a ViaEmpresa on s’explica un producte que m’ha semblat genial: rajoles que generen energia (inventades per OTEM2000).

“Una superfície de 50 metres quadrats d’aquestes rajoles situades davant d’una casa serien capaces de generar energia per tot un any.”

Amb aquestes rajoles es podrien fer moltes coses interessants, ara bé… falta que interessi el tema “als de dalt”, del contrari quedarà en un projecte de l’oblid.

Potser sí serà veritat que tots som més conscients del que necessitem canviar i millorar en els nostres hàbits quotidians, com donar-li un nou enfocament a les reformes d’habitatges, construccions noves, etc.

Sempre he estat interessat en tot el món de la sostenibilitat i ecologia.
La meva consciència vers a sistemes d’estalvi o com no generar més brossa de la que estrictament és necessària m’acompanya diàriament.
En totes les meves reformes miro de reciclar qualsevol material i estalviar energia sempre que puc.

Tan de bo tots en fóssim partícips del bé que fem a la nostra preuada Terra, a les nostres societats, ciutats… amb comportaments sostenibles.

Sobre aquestes “rajoles màgiques” podeu ampliar una mica la informació aquí: ViaEmpresa «La rajola que genera energia».
O bé fer una ullada al vídeo presentació (en anglès) de l’empresa creadora d’aquesta sostenible i ecològica solució a la despesa, un xic descontrolada actualment, que fem tots plegats de la energia: https://vimeo.com/66639838

Rajola que genera energia

Reformes a Barcelona, Vallès Oriental, Vallès Occidental, Sant Cugat, Sabadell, Terrassa, Granollers, Montornès, Vilanova, Anoia, Olesa de Montserrat, Piera, Malgrat de Mar, El Masnou, Badalona, Maresme, Mataró, Baix Llobregat, Sant Feliu, Cornellà, Esplugues, L'Hospitalet, Bages, Manresa.
Reforma de pis, reformes integrals de pisos, canvis de banyera per dutxa a Barcelona, plats de dutxa d'obra, banyeres per dutxes, treure banyera i posar plat. Restaurar parets de totxo vist i parets antigues, reforma de sostre amb volta catalana o arc. Col·locació de pavès, pavès a cuines. Reparació de sòls hidràulics o terres antics. Obra vista a Barcelona, forns, llars de foc i barbacoes.
Pressupostos de reformes a Barcelona. Pressuposat gratis reforma integral de pis.