Pages Navigation Menu

Reformes integrals de pisos — Reformes de cuines i banys — Més de 20 anys d'experiència.

Com abaratir la vostra reforma de bany… us dono alguns consells

Els banys són, junt amb les cuines, les estances més utilitzades en els nostres habitatges. És imprescindible de cobrir cada una de les nostres necessitats, estar còmodes, que la reforma no passi de moda ni ens enfarfegui… i tot això a un bon preu!

Els motius que poden portar-nos a renovar el bany (o de vegades obligar-nos) són: desgast o trencament dels sanitaris, donar un ús diferent (canvi de banyera per dutxa), nou enfocament de necessitats (adaptació de bany per a persones amb mobilitat reduïda), remodelació d’un pis o casa que s’acaba d’adquirir, entre d’altres.

Aquests 6 consells us ajudaran a enfocar millor el vostre projecte de reforma de bany i molt possiblement a abaratir el preu final.

1. Planificar la reforma

Una planificació i bon plantejament del projecte de reforma de bany, fets amb antelació, ajustant tot plegat a les vostres necessitats reals i els vostres gustos, us farà estalviar maldecaps a futur, sense imprevistos i sense invertir més temps ni diners dels necessaris.

0111-reforma-bany-barata-planificar

2. El pressupost

Demaneu pressupostos de forma intel·ligent.
Molts cops em trobo amb persones que s’han decidit per un professional que al final no comptava amb detalls primordials, el cost final va augmentant sense gairebé saber com ni el perquè.
Sol·licitar pressupostos de reformes de bany per internet us permetrà de trobar al professional ideal i seriós, que s’ajusti a la vostra butxaca, que tingui molt bones referències (podeu veure’n algunes de meves aquí), però sobretot… compareu elements reals i tangibles. “Esto no estaba contado” és una frase molt comú en el món de les reformes i que genera força confusió al client. Analitzeu, sospeseu i compareu ofertes iguals.

3. Els sanitaris i mampara

Els sanitaris són l’ànima del bany, ja que poden fer augmentar notablement el pressupost. Abans de començar la reforma cal fixar-se en si és necessari canviar-los o no, el paleta us ha d’assessorar sobre l’estat i qualitat del vàter, pica, bidet… fins i tot la mampara que, en alguns casos com els canvis de banyera per dutxa, també es pot aprofitar amb un gran estalvi.
Existeix una gran varietat de marques i productes, amb les seves respectives gammes, que satisfaran les vostres necessitats (no té res a veure un vàter Roca Victoria amb un WC suspès + polsador Geberit, per exemple).

4. L’enrajolat

La majoria dels banys estan enrajolats, el deteriorament amb el temps i el desgast de l’ús quotidià fa que no quedi més remei que canviar les rajoles per unes de noves. Tot i que existeixen solucions econòmiques per reformar l’enrajolat mantenint l’existent (esmalts sintètics) tampoc crec que siguin solucions a llarg plaç.
Com és lògic, si teniu humitats causades per la desaparició de la borada entre juntes, haureu de demanar a un paleta que us faci la substitució de rajoles segur i que tracti el problema de filtracions amb cura.

En el meu cas, ja que actualment totes les cases de materials apliquen descomptes a clients finals (no professionals de les reformes), m’estimo més que els meus clients obtinguin aquest % de descompte, de manera que compren les rajoles per jo després anar a recollir-les en el moment necessari.

5. La il·luminació

Disposar d’una correcta il·luminació resulta imprescindible en qualsevol estança. En el bany encara té més importància, ja que és un espai dedicat a la higiene i en el qual veure amb claredat és essencial. Per norma general i depenent de la superfície del bany, es col·loquen dos o tres punts de llum: una aplicació en el mirall i d’altres generals en el sostre. En cas de fer una reforma integral de bany, és interessant de gastar-se una mica més en una correcta il·luminació. Per exemple, si es vol aconseguir un efecte de major amplitud, és recomanable instal·lar diversos miralls que reparteixin la llum per l’espai. Valorar el fet d’aprofitar la llum natural també és una idea.

0112-llums-reforma-de-bany-bcn

6. Dutxa o banyera

Canviar la banyera per una dutxa és una de les reformes parcials més freqüents que estic fent en els banys, especialment si hi ha persones grans o amb mobilitat reduïda. Aquesta reforma pot suposar fins a un 70% d’estalvi d’aigua, així com d’espai, ja que el plat de dutxa pot ocupar el mateix o menys que la banyera. Els plats de dutxa són més pràctics i còmodes, en podeu veure exemples i valorar avantatges al meu article específic: ????

Les idees de com aconseguir que les reformes de bany siguin més barates han estat extretes d’aquesta font: “Consejos para abaratar al máximo las reformas del baño”.

No ho dubteu! Qualsevol reforma de bany pot ser econòmica sense perdre qualitat d’acabats, bons materials, durabilitat o prestacions.

Treballo en reformes de bany a Barcelona i província: Sabadell, Sant Cugat del Vallès, Terrassa, L’Hospitalet de Llobregat, Badalona, Mataró…
reformes@refohabit.com
Mòbil: 647 873 964 (Sara)

 

Reformes a Barcelona, Vallès Oriental, Vallès Occidental, Sant Cugat, Sabadell, Terrassa, Granollers, Montornès, Vilanova, Anoia, Olesa de Montserrat, Piera, Malgrat de Mar, El Masnou, Badalona, Maresme, Mataró, Baix Llobregat, Sant Feliu, Cornellà, Esplugues, L'Hospitalet, Bages, Manresa.
Reforma de pis, reformes integrals de pisos, canvis de banyera per dutxa a Barcelona, plats de dutxa d'obra, banyeres per dutxes, treure banyera i posar plat. Restaurar parets de totxo vist i parets antigues, reforma de sostre amb volta catalana o arc. Col·locació de pavès, pavès a cuines. Reparació de sòls hidràulics o terres antics. Obra vista a Barcelona, forns, llars de foc i barbacoes.
Pressupostos de reformes a Barcelona. Pressuposat gratis reforma integral de pis.