Pages Navigation Menu

Reformes integrals de pisos — Reformes de cuines i banys — Més de 20 anys d'experiència.

Reforma parcial de cuina-saló per fer obertura a l’estil cuina americana (passa-plats)

Després d’haver viscut i treballat 6 anys als Estats Units, una de les reformes que més m’agrada de fer és la “cuina americana”. Allà era una de les estances més importants ja que la persona que cuina, tot seguint amb les seves tasques, segueix gaudint de la “festa” o de la reunió familiar que s’està celebrant al saló-menjador.

Així ja no suposa cap sacrifici d’estar cuinant i convidar gent a casa!

Obrir un forat en l’envà que separa saló-menjador de cuina no sempre és possible, és clar! La distribució de les estances de l’habitatge han d’afavorir aquest tipus de reformes.

Us presento aquest exemple en un àtic de Sants-Montjuïc de Barcelona on es va poder fer aquesta cuina amb “passa-plats”. La cuina en sí estava reformada feia uns cincs anys, de manera que la propietària no volia tocar-la, només es tractava de fer un “finestra” gran per tal d’ajuntar la cuina amb el saló-menjador que li resultava un xic petit.

Amb això es va assolir:

1. Una “finestra” amb mostrador súper pràctics de cara a un ús diari de les dues estances confrontants.

2. Des del saló s’aprecia més amplitud òptica.

3. Des de la cuina es veu tota la terrassa, entra molta més llum i al menys… quan s’està cuinant, també es gaudeix de la “festa”.

La clienta em va sol·licitar de treure també la porta de fusta d’entrada a la cuina.

Les olors, els fums i altres qüestions típiques de les cuines s’eviten amb una bona i potent campana extractora.

Va quedar una magnífica i pràctica cuina-mejador-saló tipus americà.

Abans

Abans

Durant el procés de reforma

Durant el procés de reforma

Després

Després

Vaig col·locar Silestone a parets verticals i mostrador passa-plats.

Detall del mostrador passa-plats de Silestone

 

Reformes a Barcelona, Vallès Oriental, Vallès Occidental, Sant Cugat, Sabadell, Terrassa, Granollers, Montornès, Vilanova, Anoia, Olesa de Montserrat, Piera, Malgrat de Mar, El Masnou, Badalona, Maresme, Mataró, Baix Llobregat, Sant Feliu, Cornellà, Esplugues, L'Hospitalet, Bages, Manresa.
Reforma de pis, reformes integrals de pisos, canvis de banyera per dutxa a Barcelona, plats de dutxa d'obra, banyeres per dutxes, treure banyera i posar plat. Restaurar parets de totxo vist i parets antigues, reforma de sostre amb volta catalana o arc. Col·locació de pavès, pavès a cuines. Reparació de sòls hidràulics o terres antics. Obra vista a Barcelona, forns, llars de foc i barbacoes.
Pressupostos de reformes a Barcelona. Pressuposat gratis reforma integral de pis.