Pages Navigation Menu

Reformes integrals de pisos — Reformes de cuines i banys — Més de 20 anys d'experiència.

Reforma de bany a Olesa de Montserrat, Barcelona, amb dutxa d’obra i pavès

La parella de clients propietaris d’aquest pis a Olesa de Montserrat ja no accedien amb facilitat a la banyera. Em van sol·licitar de realitzar l’extracció de la banyera per tal de fer un plat de dutxa d’obra amb mosaic vitrificat o “gresite”.

Donat que volien també una actualització (canvi de color i d’aspecte general) van apostar per fer una reforma integral de bany, més completa i acabada, la qual va incloure:
– canviar enrajolat de parets i terres
– col·locació de moble i rentamans nou
– substitució de les aixetes
– però el bidet i el vàter estaven força nous, així doncs es van re-utilitzar, tal i com m’ho van demanar el clients.

• • • El PREU d’aquesta reforma va ser de 2.340 euros (IVA inclòs) • • •

Bany reformat a pis d'Olesa de Barcelona

Foto de bany abans de la reforma integral.

Reformes de banys a la província de Barcelona

Imatge de després de la reforma total de bany, reutilitzant sanitaris existents.

Reforma de bany amb dutxa d'obra gresite

Plat de dutxa d’obra amb fàcil accès per a gent gran i esglaó resvestit amb gresite.

Reforma integral de bany

Prets de pavès com a mampara de dutxa, amb acabts en Silestone.

Els propietaris em van demanar de fer dos esglaons d’obra també revestits amb el mateix material que el plat de dutxa (un d’ells per tal d’utilitzar-lo com a seient).
Com no volien fer cap instal·lació de mampara, vaig fer dues parets d’obra amb peces de pavès, col·locant tres tires de SILESTONE per als acabats laterals de l’accés a la zona dutxa.
Tots els materials va ésser escollits pels clients, en tons cru i marró, molt diferent als blaus que tenien.

En totes les reformes totals o parcials de banys m’adapto als requeriments dels clients. Alguns cops no volen sanejar rajoles de paret, a d’altres s’han d’aprofitar sanitaris o mampares de dutxa, de vegades senzillament volen canviar-ho tot i reformar-ho de nou.
Amb el meu assessorament i valorant qualitat-preu-durabilitat de tot plegat, els clients sempre en queden contents.
Podeu llegir la opinió que aquesta clienta va col·locar al nostre llibre de testimoniatges:

#24 | 28/06/2010, 19:56 | Montserrat   | Ubicación olesa | Clasificación 8 | Valoració/Valoración General buena | Qualitat-Preu/Calidad-Precio buena | Serietat/Seriedad del equipo buena
Me imagino que como a todas cuando queremos hacer una reforma en casa nos asaltan un montón de dudas, con los materiales, diseño, costes y con quién podemos confiar esta obra que nos quita el sueño.Después de mirar materiales y pedir presupuestos en tiendas, miré también en la red todo lo imaginable, por cercanía, ya que vi que habían hecho ya obra en mi pueblo, opté por ponerme en contacto con Refohabit y después de dos visitas de ellos en casa me decidí.Me pareció razonable el presupuesto, me ocupé yo misma de elegir los materiales y siempre exponiéndole cualquier duda que tenía a Saúl, responsable de la empresa, se solucionaba.Tengo que agradecer el esmero en el trabajo realizado y la limpieza de cada dia antes de irse, por sus empleados, siempre prudentes en el dia a dia.Montserrat

Seguidament també us poso alguns comentaris més de clients satisfets amb la reforma de bany feta per REFOHABIT:

«Vam decidir canviar la nostra banyera per una dutxa i buscant per internet vam trobar en Saul i la Sara. Ràpidament ens vam posar d’acord sobre la idea que teniem i tot va anar molt bé i ràpid. Complidors, professionals i nets. Els recomanem i els recomanarem. Felicitats per la vostra feina. Salutacions, Marga i Jordi.»

— Marga Montero, Barcelona.

«Vam fer una mica el xafarder sobre les opinions que tenien els  usuaris, en quant a la feina de la Sara i el Saül, quan els varem trobar per Internet,. I ara,  que han acabat la reforma de la nostre habitació de bany, resulta que ens hem quedat sense paraules, per que ja està tot dit. Estem completament d’acord en tot:  el seu recolzament a les idees i necessitats pròpies del client, en el saber escoltar i aconsellar sense pressionar, i ja no diguem en quant a la seva serietat sobre horaris, terminis, pressupostos i polidesa en el treball i els acabats. Fan, en fi, un equip creatiu i eficient, que es nota estimen la seva feina, absolutament recomanables. Gràcies per fer-ho tot tant fàcil i esperem que esteu a prop quan us necessitem.»

— Francesc Naveira, Barcelona.

«Tot i que coneixia a en Saül de forma professional, mai no havia tingut la oportunitat de veure cap obra seva acabada, i qüan vaig necessitar reformar el meu bany, vaig pensar immediatament en ell…Una idea absolutament genial!. L’equip de treball (el mateix Saül i en René) demostren que son uns autèntics professionals d’aquells que ja no en queden gaires. En tot moment vàren buscar la perfecció del acabat final, i he de dir que ho han aconseguit, a casa hem quedat absolutament satisfets del resultat final. Ha valgut la pena contractar-los. Felicitats, seguiu treballant així i mai no vos faltarà la feina!»

— Felip Alum, Barcelona.

Si voleu que us faci una visita, sense cap compromís i de forma gratuïta, per tal de valorar-vos econòmicament la vostra reforma de bany… ja sabeu on sóc!
reformes@refohabit.com
Podeu trucar a na Sara al mòbil: 647 873 964

Treballo a Barcelona capital o a tota la província.

Reformes a Barcelona, Vallès Oriental, Vallès Occidental, Sant Cugat, Sabadell, Terrassa, Granollers, Montornès, Vilanova, Anoia, Olesa de Montserrat, Piera, Malgrat de Mar, El Masnou, Badalona, Maresme, Mataró, Baix Llobregat, Sant Feliu, Cornellà, Esplugues, L'Hospitalet, Bages, Manresa.
Reforma de pis, reformes integrals de pisos, canvis de banyera per dutxa a Barcelona, plats de dutxa d'obra, banyeres per dutxes, treure banyera i posar plat. Restaurar parets de totxo vist i parets antigues, reforma de sostre amb volta catalana o arc. Col·locació de pavès, pavès a cuines. Reparació de sòls hidràulics o terres antics. Obra vista a Barcelona, forns, llars de foc i barbacoes.
Pressupostos de reformes a Barcelona. Pressuposat gratis reforma integral de pis.