Pages Navigation Menu

Reformes integrals de pisos — Reformes de cuines i banys — Més de 20 anys d'experiència.

Reforma de cuina i bany a pis de Badalona Barcelona

En la majoria de les reformes de cuines i banys que realitzo els materials són seleccionats pels meus clients directament.

Si el client hi està interessat, sempre podem fer l’acompanyament per tal d’escollir els millors materials qualitat-preu-durabilitat, mantenint l’estètica que el client té en ment. En aquest cas, va estar el color blau per a la reforma de bany i tons marrons per a la cuina. La clienta va escollir, junt amb la meva dissenyadora, les rajoles, sanefes i materials a MANAU Montigalà, uns dels meus proveïdors habituals.

En aquest petit pis de Badalona, una bona distribució del mobiliari de cuina així com electrodomèstics, sanitaris, elements i accessoris era imprescindible per tal d’optimitzar al màxim els pocs metres quadrats dels quals disposàvem. Es van estar estudiant diferents opcions en conjunció amb les necessitats d’emmagatzematge que sol·licitava la clienta.

— Preu reforma de CUINA = 2.980 euros (IVA inclòs)

— Preu reforma de BANY = 2.620 euros (IVA inclòs)

Com sempre comento, en aquestes tarifes hi són comptades i valorades totes les feines de paleta. Electrodomèstics, sanitaris, aixetes, accessoris, mobles de bany, mòduls de cuina, etc… els valoro per separat ja que a dia d’avui hi una gran ventall de gammes, qualitats i preus que depèn molt de cada persona i usos.

Reformar bany Badalona Barcelona

Reforma de bany a pis de Badalona, Barcelona. Moble BADÓ, vàter ROCA i rajoles blaves amb sanefa a gust del client.

Reformes de bany Badalona

A pis de Badalona, Barcelona, aquesta reforma de bany amb extracció de banyera petita per posar plat de dutxa ROCA i columna d’hidromassatge.

Reformar cuina, mobles alts i baixos a pis de Badalona

Reforma de cuina integral a pis de Bardalona, Barcelona. Electrodomèstics TEKA i aixeta escollits pel client.

Reformes cuina a Badalona Barcelona

Reforma de cuina petita amb una bona distribució de mobles alts i baixos, pensant en ser funcional i pràctica.


No dubteu de posar-vos en contacte amb mi per a fer-vos una visita gratis i sense compromís.

Amb més de 20 anys d’experiència en reformes de cuines i banys a Barcelona, he pogut assolir un alt nivell de creativitat, aportació d’idees. Ofereixo solucions per a tots els pressupostos i gustos.

No deixeu de llegir les opinions dels meus contents clients a l’apartat de “Testimoniatges” d’aquest lloc web.

Reformes a Barcelona, Vallès Oriental, Vallès Occidental, Sant Cugat, Sabadell, Terrassa, Granollers, Montornès, Vilanova, Anoia, Olesa de Montserrat, Piera, Malgrat de Mar, El Masnou, Badalona, Maresme, Mataró, Baix Llobregat, Sant Feliu, Cornellà, Esplugues, L'Hospitalet, Bages, Manresa.
Reforma de pis, reformes integrals de pisos, canvis de banyera per dutxa a Barcelona, plats de dutxa d'obra, banyeres per dutxes, treure banyera i posar plat. Restaurar parets de totxo vist i parets antigues, reforma de sostre amb volta catalana o arc. Col·locació de pavès, pavès a cuines. Reparació de sòls hidràulics o terres antics. Obra vista a Barcelona, forns, llars de foc i barbacoes.
Pressupostos de reformes a Barcelona. Pressuposat gratis reforma integral de pis.