Pages Navigation Menu

Reformes integrals de pisos — Reformes de cuines i banys — Més de 20 anys d'experiència.

Reforma d’ampliació de cuina a pis de Sant Gervasi, Barcelona

Reforma de cuina amb aplacat de Silestone a la zona de cocció i fogons.

Reforma de cuina amb aplacat de Silestone a la zona de cocció i fogons.

En aquest pis del barri de Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona hi havia una cuina d’origen i de reduïdes dimensions.

La clienta em va contactar per tal d’enderrocar l’envà que separava una habitació petita de la cuina, i d’aquesta forma poder ampliar-la, fer-la més pràctica, moderna i còmode.

El passadís d’aquest pis era llarg i estret, vam apostar per deixar una cuina oberta. No hi vam posar porta i vam col·locar cubs o peces de pavès (formant escala) per tal de donar més llum i amplitud òptica al passadís fosc.
Sempre que s’instal·lin campanes extractores potents amb un bon tir dret cap a l’exterior, les cuines obertes són una genial solució per a espais reduïts i amb poca llum natural.

Reforma de cuina oberta al passadís amb pavès de vidre i sense porta.

Reforma de cuina oberta al passadís amb pavès de vidre i sense porta.

Els mòduls de cuina els va adquirir el mateix client, fent-ne jo el muntatge. Algunes de les portes amb vitrina o vidre, van donar un toc actual. La caldera queda amagada en un dels mòduls, lògicament amb el sistema de ventilació imprescindible per a assegurar-ne la seva seguretat.

Cuina reformada amb mobles i electrodomèstics comprats pels clients.

Cuina reformada amb mobles i electrodomèstics comprats pels clients.

L’aplacat de Silestone a la zona dels fogons ajuda a mantenir neta la paret que més pateix d’olis i escalfors, es neteja fàcilment i no requereix de manteniment.

Fa més de 20 anys que reformo cuines. Tinc moltíssims clients satisfets amb la meva feina i professionalitat, no deixeu de llegir les seves opinions a:
Testimoniatges sobre Reformes Refohabit de Barcelona

Ens podeu trucar per a reformes de cuines a Barcelona o província, tinc clients des de Malgrat de Mar fins a Olesa de Montserrat…
Contacteu amb la Sara al mòbil 647 873 964 o bé per mail a reformes@refohabit.com

Enderrocament d'envà entre cuina i habitació per tal d'ampliar metres quadrats de cuina.

Enderrocament d’envà entre cuina i habitació per tal d’ampliar metres quadrats de cuina.

Aquí surto jo preparant i enguixant les parets per tal d'acabar la reforma.

Aquí surto jo preparant i enguixant les parets per tal d’acabar la reforma.

 

Reformes a Barcelona, Vallès Oriental, Vallès Occidental, Sant Cugat, Sabadell, Terrassa, Granollers, Montornès, Vilanova, Anoia, Olesa de Montserrat, Piera, Malgrat de Mar, El Masnou, Badalona, Maresme, Mataró, Baix Llobregat, Sant Feliu, Cornellà, Esplugues, L'Hospitalet, Bages, Manresa.
Reforma de pis, reformes integrals de pisos, canvis de banyera per dutxa a Barcelona, plats de dutxa d'obra, banyeres per dutxes, treure banyera i posar plat. Restaurar parets de totxo vist i parets antigues, reforma de sostre amb volta catalana o arc. Col·locació de pavès, pavès a cuines. Reparació de sòls hidràulics o terres antics. Obra vista a Barcelona, forns, llars de foc i barbacoes.
Pressupostos de reformes a Barcelona. Pressuposat gratis reforma integral de pis.