Pages Navigation Menu

Reformes integrals de pisos — Reformes de cuines i banys — Més de 20 anys d'experiència.

Més de 20 restauracions de sostres amb revoltó i volta catalana a pisos regis de Barcelona

Us vull presentar un dels serveis de reformes dels quals n’estic orgullós de ser un especialista: el sanejament i restauració de sostres amb volta catalana, maó de pla, revoltó (bovedilla/revoltón) o corball tant a locals, restaurants o bé a pisos de finques règies, especialment en els barris de l’Eixample, Sants i Ciutat vella de Barcelona.

Aquests sostres, molt apreciats per la gent que desitja mantenir obra o peces antigues d’origen, requereixen d’una tècnica concreta, molta cura al detall i expertes mans.


 

Procés de neteja

El sanejament de trossos de morter o ciment vell i d’altres materials sempre es fa manualment, re-picant amb compte cada una de les àrees d’afectació. En alguns casos, les parts deteriorades i brutes són especialment sensibles a trencar-se, ja que amb el pas dels anys, les edificacions poden haver patit moviments estructurals. D’altres vegades em trobo amb “pegats” de tota mena… però sempre s’assoleixen objectius, deixant uns sostres molt atractius, tot i els seus defectes… que també els donen un caire distintiu.
En el següent pas poso morter a les juntes, amb una neteja profunda.


 

Acabat final

Un cop ben neta tota la superfície, hi aplico un líquid especialment pensat per a protegir aquest tipus de material que, al ser porós, ha de menester un protector contra la pols. Com que les biguetes transversals tant poden ser de ferro, de fusta o de formigó, l’aspecte final d’aquestes sempre és a gust del client: pintades d’un color concret, o polides i envernissades, etc.


 

Tot seguit, podreu veure algunes de les rehabilitacions i restauracions de sostres antics que he realitzat, més de 20 en els últims 8 anys. Amb les imatges d’abans i després us fareu una idea més clara del canvi tant interessant al que es pot arribar.

A pis regi de Barcelona, restaurar sostre amb revoltó o arcades antigues.

Reforma de pis regi a l’Eixample, amb restauració de sostre amb revoltó antic.

Especialista en restauració de sostres antics amb revoltó a pisos de Barcelona.

Restauració de sostre antic d’origen amb volta catalana a pis de Sants, Barcelona.

No dubteu de posar-vos en contacte amb mi per a qualsevol consulta, ja sigui tècnica o per preparar-vos un pressupost adequat a les vostres necessitats.

Reformes a Barcelona, Vallès Oriental, Vallès Occidental, Sant Cugat, Sabadell, Terrassa, Granollers, Montornès, Vilanova, Anoia, Olesa de Montserrat, Piera, Malgrat de Mar, El Masnou, Badalona, Maresme, Mataró, Baix Llobregat, Sant Feliu, Cornellà, Esplugues, L'Hospitalet, Bages, Manresa.
Reforma de pis, reformes integrals de pisos, canvis de banyera per dutxa a Barcelona, plats de dutxa d'obra, banyeres per dutxes, treure banyera i posar plat. Restaurar parets de totxo vist i parets antigues, reforma de sostre amb volta catalana o arc. Col·locació de pavès, pavès a cuines. Reparació de sòls hidràulics o terres antics. Obra vista a Barcelona, forns, llars de foc i barbacoes.
Pressupostos de reformes a Barcelona. Pressuposat gratis reforma integral de pis.