Pages Navigation Menu

Reformes integrals de pisos — Reformes de cuines i banys — Més de 20 anys d'experiència.

Les parets o envans de pavès són una bona solució per guanyar llum i amplitud òptica

Una de les reformes que em resulten força agraïdes, i que tots els meus clients valoren molt, són les parets o envans divisoris, mampares o separacions fetes amb cubs o peces de vidre (pavès).

Com amb tot, el pavès és qüestió de gustos, però el que no es poden negar són els avantatges que ofereixen:

  • S’aconsegueixen tancaments amb molta lluminositat, afavorint així al medi ambient i fent reformes sostenibles, ja que es redueix la despesa i consum d’electricitat aprofitant la llum solar en estàncies que no tenen aquesta possibilitat.
  • Es guanya amplitud i espai òptic.
  • Ajuden a donar un toc diferent i personalitzat tant en banys com cuines, zones de saló o portes d’entrada.
  • Els blocs de vidre són excel·lents aïllants tèrmics i acústics.
  • Són molt resistents a impactes i segurs (segons la normativa DIN
  • Es poden combinar amb paret d’obra (maó) o senzillament posar unes peces com a decoració.
  • Donen molt de joc a nivell decoratiu, hi ha varietat de colors i textures.
  • Es poden fer separacions d’estances amb certa curvatura per tal de facilitar passos estrets.
  • Tenen infinitat de combinacions o aplicacions.

Gairebé tots els fabricants (n’hi ha uns 4 a Europa) tenen la mateixa qualitat, però la marca amb la que jo treballo és aquesta:
www.sevesglassblock.com

En la gran majoria de reformes col·loco el pavès translúcid (transparent ondulat neutre) de mides 19x19x8 cm. D’altres ocasions, és el client qui ja em demana colors concrets o textures diferents a l’ondulat neutre.

Hi ha peces de pavès que són terminacions, gens econòmiques per cert! Com que el preu per peça és elevat, ofereixo als meus clients altres solucions més assequibles i que queden fantàstiques, com per exemple acabar els envans de pavès amb llistons o tires de Silestone o granit, d’aquesta manera també es combina amb la resta d’elements i colors de les estances on s’aixeca la paret. Si és necessari fer una paret en forma corva, amb el pavès normal es pot aixecar… el pavès ofereix infinitat de solucions. Podeu veure uns exemples en les següents fotografies.

005-paret-curva-paves-vidre-pis-barcelona

Envà en forma curva per a separar bany d’oficina, pis àtic de Barcelona.

005-paves-marbre-canvi-banyera-per-ducha

Canvi de banyera per plat de dutxa, pis a Sant Gervasi Barcelona, amb mampara de pavès i acabat amb marbre.

005-paret-curva-paves-vidre-botiga-barcelona

Envà curvat fet amb pavès de colors per a reforma de local de Barcelona.


La meva experiència, de més de 14 anys, fent i construint envans, parets, separacions, divisions, cobriments d’escales, o qualsevol altra reforma amb pavès és avalada pels meus clients; podeu llegir-ne opinions a aquests dos enllaços:

Llibre d’opinions de Reformes Refohabit

Testimoniatges

Si voleu col·locar pavès al vostre local, botiga, oficina, casa o pis, i esteu a la província de Barcelona… no ho dubteu, poseu-vos en contacte amb mi, de ben segur que puc aportar solucions i idees a les vostres necessitats.

Reformes a Barcelona, Vallès Oriental, Vallès Occidental, Sant Cugat, Sabadell, Terrassa, Granollers, Montornès, Vilanova, Anoia, Olesa de Montserrat, Piera, Malgrat de Mar, El Masnou, Badalona, Maresme, Mataró, Baix Llobregat, Sant Feliu, Cornellà, Esplugues, L'Hospitalet, Bages, Manresa.
Reforma de pis, reformes integrals de pisos, canvis de banyera per dutxa a Barcelona, plats de dutxa d'obra, banyeres per dutxes, treure banyera i posar plat. Restaurar parets de totxo vist i parets antigues, reforma de sostre amb volta catalana o arc. Col·locació de pavès, pavès a cuines. Reparació de sòls hidràulics o terres antics. Obra vista a Barcelona, forns, llars de foc i barbacoes.
Pressupostos de reformes a Barcelona. Pressuposat gratis reforma integral de pis.