Pages Navigation Menu

Reformes integrals de pisos — Reformes de cuines i banys — Més de 20 anys d'experiència.

Reforma de cuina i bany a petit pis de Malgrat de Mar

La rehabilitació d’aquest petit apartament de costa (segona residència) situat a Malgrat de Mar Barcelona va consistir en reformar el bany, la cuina i fer alguns retocs de guix, regates per a aigua i llum, entre d’altres treballs d’obra de paleta.

Podreu veure en les següents galeries d’imatges com estava la decoració i materials, tot d’origen i en alguns casos bastant deteriorat. Abans, procés i resultat final, així doncs el sanejament va ser total.

G A L E R I A  > Reforma de BANY

G A L E R I A  > Reforma de CUINA

Tant la cuina com el bany eren de reduïdes dimensions (màxim 5m2) en els quals va estar certament difícil de distribuir els elements, electrodomèstics, mòduls, mobles… per treure el màxim partit a la superfície disponible, cobrint a més les necessitats dels clients per a cada estança.

Per a la reforma de cuina, els vaig preparar diferents il·lustracions 3D. Amb propostes variades per a la repartició de mòduls dins de les limitacions d’espai. Finalment, després de diverses proves, vàrem aconseguir la millor opció.

En el cas del bany, els clients tenien molt clar que no volien la mitja banyera existent ja que els resultava incòmoda i poc pràctica. Vam procedir a realitzar un canvi de banyera per plat de dutxa d’obra, a mida i personalitzat, revestint la base i tota la superfície amb la mateixa rajola escollida pel client.

Un moble de la marca BADÓ, un tovalloler elèctric i alguns accessoris més força imprescindibles en un bany, van acabar de donar el toc final a la reforma d’aquesta cambra de bany petita.

Va ajudar enormement el fet d’instal·lar una porta corredissa per a encastar, marca KRONA, tant en cuina com en bany, ja que en cas contrari no hauríem aprofitat al màxim la superfície útil.

Les aixetes, electrodomèstics… van ser subministrats pel client que directament els va adquirir per tenir-los a peu d’obra en el moment d’iniciar la reforma corresponent.


Fa molts anys que reformo cuines i banys, que en general són “mini”… cosa que m’ha permès adquirir bones capacitats tècniques a l’hora d’organitzar tot en funció de necessitats vs. gustos vs. metres quadrats disponibles.

Si voleu reformar cuina i bany, sigui qual sigui vostra idea, no dubteu de posar-vos en contacte amb mi.
Faig reformes per tot el Maresme, així com Barcelona capital, Sant Cugat del Vallès, Granollers, Terrassa, Sabadell o qualsevol comarca barcelonina.

Els meus clients avalen el meu bon treball, podeu llegir algunes de les seves opinions en el meu llibre de visites.

Reformes a Barcelona, Vallès Oriental, Vallès Occidental, Sant Cugat, Sabadell, Terrassa, Granollers, Montornès, Vilanova, Anoia, Olesa de Montserrat, Piera, Malgrat de Mar, El Masnou, Badalona, Maresme, Mataró, Baix Llobregat, Sant Feliu, Cornellà, Esplugues, L'Hospitalet, Bages, Manresa.
Reforma de pis, reformes integrals de pisos, canvis de banyera per dutxa a Barcelona, plats de dutxa d'obra, banyeres per dutxes, treure banyera i posar plat. Restaurar parets de totxo vist i parets antigues, reforma de sostre amb volta catalana o arc. Col·locació de pavès, pavès a cuines. Reparació de sòls hidràulics o terres antics. Obra vista a Barcelona, forns, llars de foc i barbacoes.
Pressupostos de reformes a Barcelona. Pressuposat gratis reforma integral de pis.