Pages Navigation Menu

Reformes integrals de pisos — Reformes de cuines i banys — Més de 20 anys d'experiència.

Reforma de cuina i bany a pis de l’Eixample de Barcelona

 

Reformes de cuines i banys > ABANS + DESPRÉS de reforma de cuina integral a pis de Barcelona.

Reformes de cuines i banys > ABANS + DESPRÉS de reforma de cuina integral a pis de Barcelona.

Reformes de cuines i banys > ABANS + DESPRÉS de reforma de bany integral a pis de Barcelona. Canvi de banyera per dutxa d'obra amb gresite, a nivell de pas.

Reformes de cuines i banys > ABANS + DESPRÉS de reforma de bany integral a pis de Barcelona. Canvi de banyera per dutxa d’obra amb gresite, a nivell de pas.

 

Una de les meves últimes reformes de cuines i banys va estar en aquest pis de l’Eixample de Barcelona.

El cost per a les partides de paleta són els següents:
Preu reforma cuina = 4.880 €
Preu reforma bany = 2.990 €

  • Neteja de mobles, electrodomèstics, aixetes, mòduls i sanitaris existents.
  • Sanejar guix o morter vell a parets per tal d’enguixar.
  • Sanejament de rajoles de terra.
  • Arreglar i arrebossar parets allà on sigui necessària la col·locació de rajoles blanques i instal·lació de mobles de cuina nous.
  • Enrajolar la pared sobre els fogons i zones visibles del frontal de la cuina, amb rajoles de fins a 15 euros/m2. Borar i netejar.
  • En el cas del bany… fer plat de dutxa d’obra amb revestiment de gresite.

No oblideu que heu de comptar a més el pressupost dels altres industrials com: aluminis, fuster, pintor, lampista…

Si voleu reformar cuina i bany a casa vostra, no ho deixeu en mans inexpertes. Fa més de 20 anys que faig reformes de cuina i bany, amb molts exemples, clients satisfets amb la meva feina i professionalitat, no deixeu de llegir les seves opinions a: Llibre de visites amb més de 50 testimoniatges.

Em podeu trucar per a reformes de cuines i banys a Barcelona, Granollers, Sant Cugat del Vallès, Sabadell, Terrassa, Manresa, Mataró i tota la província.

reformes@refohabit.com
Mòbil: 647 873 964 (Sara)

Reformes a Barcelona, Vallès Oriental, Vallès Occidental, Sant Cugat, Sabadell, Terrassa, Granollers, Montornès, Vilanova, Anoia, Olesa de Montserrat, Piera, Malgrat de Mar, El Masnou, Badalona, Maresme, Mataró, Baix Llobregat, Sant Feliu, Cornellà, Esplugues, L'Hospitalet, Bages, Manresa.
Reforma de pis, reformes integrals de pisos, canvis de banyera per dutxa a Barcelona, plats de dutxa d'obra, banyeres per dutxes, treure banyera i posar plat. Restaurar parets de totxo vist i parets antigues, reforma de sostre amb volta catalana o arc. Col·locació de pavès, pavès a cuines. Reparació de sòls hidràulics o terres antics. Obra vista a Barcelona, forns, llars de foc i barbacoes.
Pressupostos de reformes a Barcelona. Pressuposat gratis reforma integral de pis.