Pages Navigation Menu

Reformes integrals de pisos — Reformes de cuines i banys — Més de 20 anys d'experiència.

Estalvia espai i decora amb les portes corredisses a la cuina, bany, saló…

Sempre que sentim parlar de “portes corredisses” encara ens ve el record d’aquelles portes extensibles o plegables de PVC, o bé amb unes guies vistes molt anti-estètiques… Per sort les coses han canviat.

Per suprimir l’obstacle que suposa una porta batent que, en la majoria de casos, roba espai útil de banys i cuines, hi ha una gran varietat de portes correderes empotrables. Aquest sistema de porta ajuda a aprofitar la superfície existent de forma notable, estèticament queden molt boniques i a més no és necessari d’augmentar el gruix de la paret on s’instal·la (sense perdre ni un cm2).

L’armadura l’ha de col·locar-ho el taujana paleta que faci la reforma, ja que posteriorment s’ha de realitzar un arrebossat, enguixar, lluir, col·locar Pladur… i deixar les parets llestes per enrajolar, pintar o decorar.

L’estructura que nosaltres instal·lem és de la marca italiana KRONA.

Aquest contra-marc sempre ens ha donat un magnífic resultat qualitat preu. La seguretat i durabilitat és essencial ja que l’ús en zones com a bany o cuina és diari i en diverses ocasions, provocant un desgast inevitable.

En aquest interessant vídeo podreu veure com les solucions KRONA ajuden a guanyar espai:
https://www.youtube.com/embed/X6k1gQPsoEY

I en aquest enllaç podeu llegir les possibilitats, instruccions de muntatge del fabricant per al kit d’armadura especial arrebossats, etc.

Lògicament es pot instal·lar en una paret ja existent del vostre pis, cuina, bany… però recordeu que prèviament s’haurà de fer el forat, els enderrocaments i sanejaments de paret a la zona on es desitja col·locar la porta, i després s’han d’acabar les parets pels dos costats.

Una vegada posat el contra-marc, el fuster s’encarrega de fabricar la porta en qüestió. Es pot escollir entre una gran varietat d’acabats i colors, igual que qualsevol porta d’interior per al nostre pis. O si es prefereix, pot ser una porta feta en alumini + cristall, o acer inoxidable + vidre mat, amb marcs dels mateixos materials metàl·lics, per exemple. Les portes poden tenir una sola fulla o vàries.

Els tiradors per embotir en portes de sistema corredís, poden ser allargats, quadrats, rodons… sempre a joc amb la resta de portes del pis, o a gust de cada client.

Tirador rodó de porta corredissa de bany

Reforma de bany a pis de Barcelona, amb col·locació de porta corredissa, marca KRONA, lacada en blanc i amb tirador rodó.

Porta corredissa col·locada a cuina, amb tirador quadrat

Reforma de cuina instal·lant porta corredissa color faig i amb tirador quadrat, a pis de Barcelona.

Una de les característiques de sèrie de la marca KRONA és el sistema ABS, aquest fa ralentir la velocitat del tancament i obertura de la porta, evitant cops i maltractaments que podrien danyar l’estructura o les parets confrontants.
Podeu veure un vídeo que presenta aquest sistema de tancament:
https://www.youtube.com/embed/zTvp0jp_HTE

Per a qualsevol consulta, serà un plaure atendre-us via email: reformes@refohabit.com

Us poso algunes fotos del procés de col·locació de portes corredisses a reformes de pisos de Barcelona on n’he instal·lat portes correderes, desitjo que us agradin!

 

Como posar armadura de porta corredera?

Apuntalament i col·locació d’estructura (armazón) de porta corredissa.

Posar porta corredissa a pis i com

Arrebossat i preparació de parets per les dues bandes.

Enrajolat d'envans de pis on s'ha posat porta corredera

Enrajolat d’una de les parets on va instal·lada la KRONA porta corredissa.

Parlarem més endavant, en un altre post, d’un sistema de porta corredissa, en cas que no es disposi d’envà amb suficient amplària o la paret on es desitgi instal·lar no ho permeti, com són les parets antigues d’obra vista.

 

Reformes a Barcelona, Vallès Oriental, Vallès Occidental, Sant Cugat, Sabadell, Terrassa, Granollers, Montornès, Vilanova, Anoia, Olesa de Montserrat, Piera, Malgrat de Mar, El Masnou, Badalona, Maresme, Mataró, Baix Llobregat, Sant Feliu, Cornellà, Esplugues, L'Hospitalet, Bages, Manresa.
Reforma de pis, reformes integrals de pisos, canvis de banyera per dutxa a Barcelona, plats de dutxa d'obra, banyeres per dutxes, treure banyera i posar plat. Restaurar parets de totxo vist i parets antigues, reforma de sostre amb volta catalana o arc. Col·locació de pavès, pavès a cuines. Reparació de sòls hidràulics o terres antics. Obra vista a Barcelona, forns, llars de foc i barbacoes.
Pressupostos de reformes a Barcelona. Pressuposat gratis reforma integral de pis.