Pages Navigation Menu

Reformes integrals de pisos — Reformes de cuines i banys — Més de 20 anys d'experiència.

Reformes REFOHABIT de Barcelona estrena nou web en CATALÀ

Ens complau fer-vos saber que inaugurem un nou lloc web en català, pensat per a totes aquelles persones que necessitin realitzar qualsevol reforma o rehabilitació a la província de Barcelona.

El principal objectiu d’aquest webloc és d’arribar a tot el “target” català, oferint un bona varietat d’articles útils i esclaridors sobre tot el món de les reformes de la llar (o bé a locals, oficines, negocis o botigues). Ho volem fer sense passar-nos de tecnicismes, en un to col·loquial i fàcil de comprendre per a tothom. Tot ia així, per qüestions tècniques d’optimització web, seguirem fent entrades en castellà.

Com sempre, des de fa més de 20 anys, seguirem oferint un servei personalitzat i amb la mateixa estimació, dedicació i professionalitat que ens caracteritza.

Recordeu que podeu seguir llegint el nostre BLOC a Blogger i també visitar el web corporatiu, creat l’any 2007, tots dos són en castellà.

Seguim treballant dur i amb constància portant a terme:

  • Canvis de banyera per plat de dutxa, tant prefabricats (resina, acrílic o ceràmic) com d’obra personalitzats i únics (malla de gresite, rajoles o porcelànic, entre d’altres).
  • Reformes integrals de banys.
  • Col·locació de pavès (peces de vidre quadrades) a banys i cuines Noves distribucions interiors i parets de pavès. Tancaments d’escales o separacions d’estances i habitacions.
  • Reforma total de cuines.
  • Restauració de parets d’obra vista antiga
  • Manteniment de sostres de volta catalana.
  • Barbacoes, grills, forns o llars de foc d’obra, amb disseny exclusiu.
  • Instal·lació de terres radiants (calefacció pel sòl).
  • Restauració de sòls hidràulics.

Reformes REFOHABIT té web en català.

Reformes a Barcelona, Vallès Oriental, Vallès Occidental, Sant Cugat, Sabadell, Terrassa, Granollers, Montornès, Vilanova, Anoia, Olesa de Montserrat, Piera, Malgrat de Mar, El Masnou, Badalona, Maresme, Mataró, Baix Llobregat, Sant Feliu, Cornellà, Esplugues, L'Hospitalet, Bages, Manresa.
Reforma de pis, reformes integrals de pisos, canvis de banyera per dutxa a Barcelona, plats de dutxa d'obra, banyeres per dutxes, treure banyera i posar plat. Restaurar parets de totxo vist i parets antigues, reforma de sostre amb volta catalana o arc. Col·locació de pavès, pavès a cuines. Reparació de sòls hidràulics o terres antics. Obra vista a Barcelona, forns, llars de foc i barbacoes.
Pressupostos de reformes a Barcelona. Pressuposat gratis reforma integral de pis.