Pages Navigation Menu

Reformes integrals de pisos — Reformes de cuines i banys — Més de 20 anys d'experiència.

Si voleu fer una reforma demaneu sempre les certificacions de Prevenció de Riscos Laborals

Encara que sigueu particulars, si feu qualsevol reforma, heu de demanar els certificats de formació en Prevenció de Riscos Laborals (PRL) a tots els industrials que passin per casa vostra.

Al igual que també us heu d’assegurar que el paleta o empresa de reformes:

  1. Disposa d’una gestoria de riscos laborals contractada.
  2. Té una assegurança de Responsabilitat Civil per cobrir qualsevol accident o incident durant les obres.
  3. Està donat d’alta i al dia dels pagaments a la Seguretat Social i a l’Agència Tributària.

Us eximireu de cap responsabilitat o culpa. En cas d’accident a casa vostra sempre poden acusar-vos d’haver contractat a professionals no legalitzats.

Jo, com a propietari, representant i treballador de Reformes REFOHABIT tinc TOTS els papers + certificats en regla i actualitzats.

És vital el poder confiar la vostra reforma integral, de bany o cuina… qualsevol rehabilitació per petita que sigui, a un professional legal i amb una llarga trajectòria en el sector de les reformes. Aquest és el meu cas!

Al final d’aquest article, podreu veure les dues certificacions essencials:

  • Prevenció de Riscos Laborals (PRL de 60 hores)
  • PRL en “Albañilería”
Tinc una assegurança de Responsabilitat Civil (R.C.) amb la companyia Mapfre, amb número de pòlissa: 0960770005094.

Així doncs vigileu be qui entra a casa vostra i qui us fa les feines.

Quan demaneu pressupostos gratis i sense compromís a diferents empreses o reformistes heu de tenir en compte que “lo barato sale caro”, és molt sospitós de trobar pressupostos 50% més barats que d’altres amb certa reputació i demostrada experiència en reformes.

La competència en el sector dels paletes està molt renyida però està clar que qui es manté dins del marc legal no pot assumir el fet de presentar pressupostos “estranyament econòmics”… no creieu?
L’intrusisme segueix… mireu què n’opinen respecte a aquest tema en el «Gremi de cuines, banys i reformes de Catalunya» on s’ha presentat un protocol de bones pràctiques en la reforma i condicionament dels habitatges.

Diploma de PRL Albañilería de Reformes Refohabit

PRL de Reformes Refohabit de Barcelona

Reformes a Barcelona, Vallès Oriental, Vallès Occidental, Sant Cugat, Sabadell, Terrassa, Granollers, Montornès, Vilanova, Anoia, Olesa de Montserrat, Piera, Malgrat de Mar, El Masnou, Badalona, Maresme, Mataró, Baix Llobregat, Sant Feliu, Cornellà, Esplugues, L'Hospitalet, Bages, Manresa.
Reforma de pis, reformes integrals de pisos, canvis de banyera per dutxa a Barcelona, plats de dutxa d'obra, banyeres per dutxes, treure banyera i posar plat. Restaurar parets de totxo vist i parets antigues, reforma de sostre amb volta catalana o arc. Col·locació de pavès, pavès a cuines. Reparació de sòls hidràulics o terres antics. Obra vista a Barcelona, forns, llars de foc i barbacoes.
Pressupostos de reformes a Barcelona. Pressuposat gratis reforma integral de pis.