Pages Navigation Menu

Reformes integrals de pisos — Reformes de cuines i banys — Més de 20 anys d'experiència.

Com demanar un “Assabentat d’obres menors” a l’Ajuntament de Barcelona

Sol·licitar un Assabentat d’Obres a la ciutat de Barcelona és un tràmit gratuït online i trigareu 10 minutets, si és que ho teniu tot… és clar!

Recordeu que només podeu demanar un Assabentat d’Obres Gratis si es tracta d’una reforma interior al pis o habitatge si voleu fer reformes de cuines i banys, canvis de banyera per dutxa, reforma de pis o qualsevol rehabilitació menor, sempre que no impliqui modificació estructural o de façana, ni re-distribució d’estances enderrocant parets, etc.


IMPORTANT

  • Abans de començar a realitzar el tràmit haureu de tenir a ma aquesta informació:
  • Tenir clar de quina reforma es tracta per tal de descriure l’obra.
  • Emplaçament de l’obra.
  • Número de Referència Cadastral de l’habitatge on voleu realitzar les reformes.
  • Noms i Cognoms del titular
  • NIF/CIF del titular
  • Número de mòbil
  • Correu electrònic

Després de tot el procés, obtindreu un PDF que us podeu guardar digitalment. Allò més important és d’imprimir aquests fulls ja que el dia d’inici de les reformes a casa vostra el paleta, empresa de reformes o industrials que hi participin han de penjar-ho a la porta d’entrada al pis. Si algun veí es queixa de soroll o qualsevol altra qüestió, aquest paper serà el primer que us requerirà la Guàrdia Urbana.

Per tal de demanar un Assabentat d’Obres a la ciutat de Barcelona us heu de dirigir a l’enllaç directe següent:
Tràmits Online > Tramitació d’expedients d’obres (Assabentat)


També us penjo unes captures de pantalla dels passos més importants a seguir, així ja veureu que no és gens complexe.

Pas 1 per tramitar Assabentat d'Obres Menors a Barcelona Pas 2 per tramitar Assabentat d'Obres Menors a Barcelona Pas 3 per tramitar Assabentat d'Obres Menors a Barcelona Pas 4 per tramitar Assabentat d'Obres Menors a Barcelona Pas 5 per tramitar Assabentat d'Obres Menors a Barcelona Pas 6 per tramitar Assabentat d'Obres Menors a Barcelona Pas 7 per tramitar Assabentat d'Obres Menors a Barcelona


Tota aquesta informació és lògicament per demanar expedients, permisos, assabentats d’obres menors només a l’Ajuntament de Barcelona. Si ho voleu sol·licitar per a Hospitalet, Badalona, Sabadell o altres localitats us haureu de dirigir als webs oficials per tal d’aconseguir la tramitació corresponent ja que cada ajuntament aplica diferents actuacions i requeriments, en alguns d’ells no és una tramitació gratis com n’és a BCN.

Reformes a Barcelona, Vallès Oriental, Vallès Occidental, Sant Cugat, Sabadell, Terrassa, Granollers, Montornès, Vilanova, Anoia, Olesa de Montserrat, Piera, Malgrat de Mar, El Masnou, Badalona, Maresme, Mataró, Baix Llobregat, Sant Feliu, Cornellà, Esplugues, L'Hospitalet, Bages, Manresa.
Reforma de pis, reformes integrals de pisos, canvis de banyera per dutxa a Barcelona, plats de dutxa d'obra, banyeres per dutxes, treure banyera i posar plat. Restaurar parets de totxo vist i parets antigues, reforma de sostre amb volta catalana o arc. Col·locació de pavès, pavès a cuines. Reparació de sòls hidràulics o terres antics. Obra vista a Barcelona, forns, llars de foc i barbacoes.
Pressupostos de reformes a Barcelona. Pressuposat gratis reforma integral de pis.