Pages Navigation Menu

Reformes integrals de pisos — Reformes de cuines i banys — Més de 20 anys d'experiència.

Què és millor? Contractar una empresa de reformes integrals o cada industrial per separat?

Fa més de 14 anys que realitzo reformes integrals a Barcelona.

Si voleu reformar la vostra llar, habitatge (casa o pis), d’entre bastants dubtes, segur que en teniu un de molt important…


PREGUNTA

  • Contracto una empresa de reformes integrals que m’ho gestioni i organitzi tot durant la rehabilitació? O miro de cercar cada industrial individualment i els controlo/coordino jo mateix?

RESPOSTES

  • Hi ha una solució entremig de les dues preguntes anteriors, no gaire fàcil de trobar, però que Reformes Refohabit sí us ofereix.
  • Les empreses de reformes subcontracten a tots els industrials, autònoms o professionals que passen per una obra o reforma. Com és d’esperar, aquests negocis fan aquesta tasca i cobren una alta comissió per gestionar-ho.
  • El meu cas és molt diferent. En TOTES les meves reformes de pisos o cases, jo proporciono i recomano els meus industrials de total confiança. Amb tots ells fa més de 10 anys que hi treballo, existeix una compenetració a nivell de tasques, qualitat de realització, compromís en dates, serietat… molt difícil de trobar. Jo dono la cara per tots aquests professionals enfront els meus clients, així doncs heu d’imaginar la qualitat d’industrials que tinc al meu voltant.
  • Així doncs, jo us ofereixo, com a paleta amb molta experiència, el poder gaudir de preus de lampista, fuster, instal·lador d’alumini i pintor, entre d’altres a preus molt interessants. Els mateixos industrials seran qui us enviaran els seus pressupostos de forma gratuïta, així com les corresponents factures, si escau. Jo només cobraré per la meva feina feta, com a paleta, amb un avantatge: seré jo qui controlaré la qualitat, procediment, dates de finalització, etc de cada company professional, evitant-vos estrès, mals de cap, sorpreses inesperades…
  • Hi ha un aclariment més:
    si teniu un industrial conegut o un familiar que pot cobrir la feina a fer… per exemple, teniu un veí que és pintor, no hi ha cap problema, jo sempre m’adapto als requeriments del meus clients. Em passeu el contacte… i com sempre faig, serà un plaure de treballar conjuntament per tal que la reforma sigui un èxit total. No és imprescindible que tots els professionals siguin els que jo proposo.

RECOMANACIÓ

  • No recomano mai que ningú s’encarregui de gestionar una reforma integral, a menys és clar! que ja sigui del ram. Hem de prendre consciència que qui realment pot dur a terme aquesta tasca sempre és el paleta, ja que és qui també arregla els desperfectes que lampistes, fusters… fan durant el seus procediments de treball. El paleta sap millor que ningú qui entra en acció en cada moment.

Així doncs la decisió és vostra, però sempre deixeu en mans d’experts temes tan complexes com és la reforma integral de la vostra llar.

No oblideu d’assegurar-vos que el paleta o reformista que contracteu tingui assegurança de Responsabilitat Civil i la titulació de PRL “Albañilería” (Prevenció de Riscos Laborals) aquest últim requisit és indispensable per llei.

Si voleu que us faci una visita, sense cap compromís i de forma gratuïta, per tal de valorar-vos econòmicament la reforma integral que voleu realitzar… ja sabeu on sóc!

reformes@refohabit.com
Mòbil: 647 873 964 > La meva dona, na Sara, us atendrà amb molt de gust.

Recordeu que faig reformes totals de pis, local, botiga, tenda, negoci, oficina… treballant a Barcelona ciutat i província.

 

Què és millor? empresa de reformes o professionals independents?

Reformes a Barcelona, Vallès Oriental, Vallès Occidental, Sant Cugat, Sabadell, Terrassa, Granollers, Montornès, Vilanova, Anoia, Olesa de Montserrat, Piera, Malgrat de Mar, El Masnou, Badalona, Maresme, Mataró, Baix Llobregat, Sant Feliu, Cornellà, Esplugues, L'Hospitalet, Bages, Manresa.
Reforma de pis, reformes integrals de pisos, canvis de banyera per dutxa a Barcelona, plats de dutxa d'obra, banyeres per dutxes, treure banyera i posar plat. Restaurar parets de totxo vist i parets antigues, reforma de sostre amb volta catalana o arc. Col·locació de pavès, pavès a cuines. Reparació de sòls hidràulics o terres antics. Obra vista a Barcelona, forns, llars de foc i barbacoes.
Pressupostos de reformes a Barcelona. Pressuposat gratis reforma integral de pis.