Pages Navigation Menu

Reformes integrals de pisos — Reformes de cuines i banys — Més de 20 anys d'experiència.

Opinions dels clients

 

«Primer contacte amb REFOHABIT, per reforma integral d’un pis. Experiència totalment positiva. En Saül es persona expansiva, agradable, amb iniciativa, flexible i molt bon professional. Els seus col·laboradors, amb les lógiques diferencies de matís, estan a l’alçada. La Sara es una molt bona col·laboradora en temes auxiliars. El cost es adequat. Molt bona feina. Tornarem a contactar sempre que ho necessitem i no dubtarem a recomanar els seus serveis a altres persones. Gràcies i endavant!»

— Josep M. Llach Puig, Barcelona.

 

«Mi experiencia con Refohabit ha sido excelente. Saúl sabe perfectamente lo que hace y aportó buenas ideas y consejos sobre la reforma, que luego llevó a cabo en el tiempo y presupuesto acordado y con estupendos resultados. Además de profesionales, son generosos con su tiempo y siempre están dispuestos a ayudar (Saúl incluso se prestó a echarle una mano a un amigo con un trabajo menor a la primera llamada, por lo que le estoy muy agradecida). Sin ninguna duda volveré a contar con ellos.»

Amalia López Llano, Barcelona.

 

«Hem tingut l’oportunitat de utilitzar els serveis de REFOHABIT en dues ocasions, i hem quedat molt satisfets. La primera va ser només la reforma de un petit aseo, però la segona va constar en la reforma quasi integral de tot el pis, modificant algunes parets, parket, aire acondicionat, cuina integral, etc. Ja l’hem recomenat a alguns amics o tots n’estàn igual de satisfets. CUMPLIDORS, RESPONSABLES I MOLT NETS.»

Elisenda Villalba, Barcelona.

 

«Vam fer una mica el xafarder sobre les opinions que tenien els  usuaris, en quant a la feina de la Sara i el Saül, quan els varem trobar per Internet,. I ara,  que han acabat la reforma de la nostre habitació de bany, resulta que ens hem quedat sense paraules, per que ja està tot dit. Estem completament d’acord en tot:  el seu recolzament a les idees i necessitats pròpies del client, en el saber escoltar i aconsellar sense pressionar, i ja no diguem en quant a la seva serietat sobre horaris, terminis, pressupostos i polidesa en el treball i els acabats. Fan, en fi, un equip creatiu i eficient, que es nota estimen la seva feina, absolutament recomanables.

Gràcies per fer-ho tot tant fàcil i esperem que esteu a prop quan us necessitem.»

Francesc Naveira, Barcelona.

 

«Vam decidir canviar la nostra banyera per una dutxa i buscant per internet vam trobar en Saul i la Sara. Ràpidament ens vam posar d’acord sobre la idea que teniem i tot va anar molt bé i ràpid.

Complidors, professionals i nets. Els recomanem i els recomanarem. Felicitats per la vostra feina.

Salutacions, Marga i Jordi.»

— Marga Montero, Barcelona.

 

«Saül y su equipo de excelentes industriales, han realizado un magnífico trabajo de reforma integral de nuestro piso en el Eixample de Barcelona. El piso estaba de origen, y en el tiempo marcado y solucionando los problemas técnicos encontrados, algunos de ellos bastante importantes dada la antiguedad del piso, han realizado una reforma integral, aportando soluciones, coordinando a los diferentes industriales y respetando los plazos previstos. Puedo recomendar de una forma muy clara al equipo de Refohabit. Por su seriedad, la calidad del trabajo realizado y el respeto tanto a los presupuestos, como als opiniones e ideas de los demás. Muchas Gracias por todo. David y Bea.»

— David Roig Martínez, Barcelona.

 

«Uns grans professionals, responsables i complidors amb la seva feina. Ens van fer el bany i vam quedar molt satisfets, ja ho vam recomanar, ara tenim previst fer alguns canvis i tornarem a contactar amb ells, no ho dubtem!! Felicitats per la vostra feina ben feta!!!»

— Esther Orgaz, Barcelona.

 

«Fa molt de temps que coneixem al SAÜL i al seu equip. Tenim una casa d’aquestes que no s’acaben mai. Gràcies a ell acabar les zones del jardí, de la piscina, de l’entrada, la barbacoa, etc. no s’ha fet tant pesat. Que vinguin paletes a casa sempre és un enranou, per això és molt important la confiança i la tranquil.litat que et dona saber que és un gran professional, molt serios amb en la feina, molta creativitat i sobre tot el potencial humà que tant manca avui en dia. Domènec i Aurora.»

— Aurora Flores i Romeu, Vilanova del Vallès, Barcelona.

 

«Refohabit ens ha realitzat una reparació per a la Comunitat de Propietaris, amb molta seriositat i en el plaç pactat. Sens dubte els contactarem per pressupostar futures actuacions.»

— Roger Blesa, Barcelona.

 

«En Saul i l’ equip de Refohabit han fet una feina excel·lent, per la gran professionalitat i per les idees que en Saul ens ha aportat en el disseny. Haig de dir que es mereixen + d’un 10 per la netedat amb que treballen i la cura que han tingut amb la resta de la casa. Impressionant!. Ja són els meus reformadors de capçalera i per descomptat els recomanaré a tothom.»

— Núria Rodríguez, L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona.

 

«El Saül i el seu equip han fet una feina magnífica, pensant sempre que el client quedi satisfet amb la feina feta. Inclòs ha considerat que era prioritari espera un temps per cobrar a canvi de que el client estigui segur que no tindrà cap contratemps amb el treball realitzat.»

— Maria Jesús Lou Lagunero, Barcelona.

 

«El treball ha estat perfecte. Molt net, sense problemes.»

— Marta Sopena Peris, Barcelona.

 

«La valoració de la reforma del meu bany és molt positiva. Tot i que qualsevol reforma comporta molèsties (soroll, pols, imprevistos, etc.) la professionalitat de Refohabit les ha minimitzat al màxim. N’estic molt contenta i felicito el Saül, la Sara i els dos operaris per la feina feta.»

— Rosa M. Picó, Barcelona.

 

«Tot i que coneixia a en Saül de forma professional, mai no havia tingut la oportunitat de veure cap obra seva acabada, i qüan vaig necessitar reformar el meu bany, vaig pensar immediatament en ell…Una idea absolutament genial!. L’equip de treball (el mateix Saül i en René) demostren que son uns autèntics professionals d’aquells que ja no en queden gaires. En tot moment vàren buscar la perfecció del acabat final, i he de dir que ho han aconseguit, a casa hem quedat absolutament satisfets del resultat final. Ha valgut la pena contractar-los. Felicitats, seguiu treballant així i mai no vos faltarà la feina!»

— Felip Alum, Barcelona.

Reformes a Barcelona, Vallès Oriental, Vallès Occidental, Sant Cugat, Sabadell, Terrassa, Granollers, Montornès, Vilanova, Anoia, Olesa de Montserrat, Piera, Malgrat de Mar, El Masnou, Badalona, Maresme, Mataró, Baix Llobregat, Sant Feliu, Cornellà, Esplugues, L'Hospitalet, Bages, Manresa.
Reforma de pis, reformes integrals de pisos, canvis de banyera per dutxa a Barcelona, plats de dutxa d'obra, banyeres per dutxes, treure banyera i posar plat. Restaurar parets de totxo vist i parets antigues, reforma de sostre amb volta catalana o arc. Col·locació de pavès, pavès a cuines. Reparació de sòls hidràulics o terres antics. Obra vista a Barcelona, forns, llars de foc i barbacoes.
Pressupostos de reformes a Barcelona. Pressuposat gratis reforma integral de pis.