Pages Navigation Menu

Reformes integrals de pisos — Reformes de cuines i banys — Més de 20 anys d'experiència.

Una de les meves especialitats: reformes de banys amb canvis de banyera per plat de dutxa

Fer dutxa d'obra treient banyera antiga

A pis d’Horta Barcelona, reforma amb substitució de la banyera per plat de dutxa amb rajoles subminstrades pel client.

Banyera per plat de dutxa de gresite i pavès.

Reforma de bany a pis de la Verneda de Barcelona, extracció de banyera per fer plat de dutxa d’obra amb gresite i peces de pavès.

Banyera per plat a nivell de pas per a persona amb mobilitat reduïda

Treure banyera per posar plat de dutxa de resina, amb mampara de pavès, a bany de pis d’Horta Barcelona.

Experiència de 20 anys (amb més de 150 canvis de banyera per plat de dutxa).
Solucions òptimes i personalitzades per a totes les reformes de banys i espais.

Durant la meva llarga trajectòria he pogut observar els avantatges que proporciona el tenir un plat de dutxa enlloc de la tradicional banyera:

• És ideal per a persones gran i/o amb mobilitat reduïda.
• Aporta més comoditat en entrar i sortir, reduint perills.
• Els plats són més estètics, moderns i actuals, així com més fàcils de netejar.

Si us preneu uns minuts per analitzar algunes qüestions, segur que la vostra reforma de canvi de banyera per dutxa serà més reeixida i sense contratemps:

1. Què hi ha disponible al mercat?:
  • Plat de dutxa prefabricat (resina, acrílic o ceràmic).
  • Dutxa d’obra (gresite o mosaic de vidre, malla ceràmica o rajola antilliscant).
2. Necessito plat a nivell de sòl? El secret està en els baixants…
  • Si el nostre habitatge és un pis, tindrem certes limitacions amb l’alçada del plat, és a dir, potser no sigui possible fer un plat de dutxa arran de terra. Tot i així, sempre intento solucionar els baixants per aconseguir el menor graó possible d’entrada a la zona dutxa.
  • Si viviu en una casa unifamiliar, en un 99% de casos, sí es pot instal·lar o fer el plat de dutxa amb accés o entrada a nivell.
3. El canvi per banyera pot ser més econòmic?

-Si es tenen sobrants de rajoles de parets o sòl, sempre ajuden, ja que en aquests casos fins i tot no fa falta canviar tot l’enrajolat, amb el estalvi corresponent. Sanejant les parets fins a una altura adequada, o fins a la sanefa existent, podrem col·locar el nou enrajolat o gresite (sempre a joc amb els tons, textures o acabats de la resta del bany).

4. Tindré humitats en un futur?

Contra qualsevol “llegenda urbana” estil: “els plats de dutxa i les seves humitats”… els meus anys d’experiència m’han demostrat que les dutxes d’obra no donen cap problema a futur, sempre que es tingui molta cura en la col·locació de la base, és a dir, la tela PVC (butil) amb embornal integrat perquè quedi totalment estanc i assegurant així que mai no hi haurà possibilitat de pèrdua d’aigua o filtració. Un plat d’obra, fet amb materials de qualitat, borada rejuntada amb líquids especials *anti-fongs… es mantenen sempre bonics i nets. Si voleu, podeu llegir el procés de com faig els plats de dutxa d’obra.(http://reformas-barcelona.blogspot.com.es/2009/01/09-plato-de-ducha-de-obra-proceso.html)

5. Puc aprofitar la mampara de banyera que tinc?

Sí, sempre que estigui en bones condicions, alguns dels meus clients m’ho han demanat expressament perquè la mampara existent era relativament nova. Si voleu veure un exemple per entendre el procés, podeu llegir aquest article: Re-utilitzar mampara per a banyera però col·locant-la en una nova dutxa.

6. Puc fer una paret de pavès com a mampara?

Per descomptat, quan la distribució del bany ho permeti i als clients els agradin aquests “quadradets de vidre”, es pot aixecar una paret de pavès, amb diferents línies, per tal d’utilitzar-la com a mampara o separació entre la zona dutxa i el rentamans.


També podeu llegir més articles, els quals us ajudaran a prendre una decisió més precisa sobre el que necessiteu versus el que voleu (són en el meu bloc de Blogger i en castellà):

  1. Dos grups de tipus de plats: prefabricats o d’obra.
  2. Treure banyera per instal·lar plat de resina a mida.
  3. Col·locació de mosaic de vidre o gresite en dutxes.

Si voleu veure exemples reals amb els preus i cost de canvis de banyera per plat de dutxa ho podeu fer aquí (en castellà):
Plat d’obra amb gresite > 2.275 euros (IVA inclòs)
Plat de resina > 1.720 euros (IVA inclòs)
Plat de porcellana > 1.290 euros (IVA inclòs)

 

Serà un plaer de preparar-vos un pressupost molt ajustat a les vostres necessitats, gustos i «butxaca» (molt important a dia d’avui). Us podeu podeu posar en contacte amb mi a través del mail reformes@refohabit.com o bé telefònicament trucant a la Sara al 647873964.

M’agradaria que féssiu una ullada a algunes de les reformes de banys que he realitzat, on hi ha hagut extracció de banyera per posar un plat o fer una dutxa d’obra.

002-banyera-per-plat-dutxa-barcelona-masnou

Canviar banyera per fer plat de malla ceràmica, base de dutxa a nivell de terra per accedir amb cadira de rodes, aprofitant la mampara de banyera actual, casa a El Masnou Barcelona.

002-canvi-banyera-per-plat-barcelona-eixample

Extracció de banyera per col·locar plat de dutxa de resina, talla a mida i en color marró, a bany de pis de Barcelona Eixample, pared de pavès acabada amb peça de Silestone.

Canvi de banyera per col·locar plat de dutxa de resina

Reforma a pis de Sants Barcelona amb canvi de banyera per plat de dutxa de resina a mida, en color blanc i textura antilliscant. Banc o seient d’obra per a persona gran.

Banyera per plat a nivell de pas per a persona amb mobilitat reduïda

Al Clot Barcelona, reforma de bany amb canvi de banyera per plat de gresite antilliscant per a persona amb mobilitat limitada.

Canvi de banyera per posar plat de dutxa de resina.

Reforma de bany a pis d’Horta Barcelona, amb canvi de banyera per plat de dutxa de resina antilliscant en color blanc trencat, aprofitant rajoles de parets fins a la sanefa.

 

Moltes gràcies pel vostre interès en la meva feina i els meus canvis de banyera per dutxa.

Reformes a Barcelona, Vallès Oriental, Vallès Occidental, Sant Cugat, Sabadell, Terrassa, Granollers, Montornès, Vilanova, Anoia, Olesa de Montserrat, Piera, Malgrat de Mar, El Masnou, Badalona, Maresme, Mataró, Baix Llobregat, Sant Feliu, Cornellà, Esplugues, L'Hospitalet, Bages, Manresa.
Reforma de pis, reformes integrals de pisos, canvis de banyera per dutxa a Barcelona, plats de dutxa d'obra, banyeres per dutxes, treure banyera i posar plat. Restaurar parets de totxo vist i parets antigues, reforma de sostre amb volta catalana o arc. Col·locació de pavès, pavès a cuines. Reparació de sòls hidràulics o terres antics. Obra vista a Barcelona, forns, llars de foc i barbacoes.
Pressupostos de reformes a Barcelona. Pressuposat gratis reforma integral de pis.