Pages Navigation Menu

Reformes integrals de pisos — Reformes de cuines i banys — Més de 20 anys d'experiència.

Reformes de banys a Barcelona (integrals o parcials): preus i consells

Amb més de 70 reformes de banys i lavabos, més de 20 anys d’experiència, m’he trobat amb tota mena de casos, tant en reformes integrals, parcials o bé només un canvi de banyera per plat de dutxa (si el que voleu és fer això, si us plau, visiteu l’article específic amb preus i fotos a: Canvis de banyera per dutxa).

Les meves reformes de banys es caracteritzen per tarifes ajustades a la butxaca del meu client. Una de les meves prioritats és la d’aportar solucions, sempre adaptant-me a les necessitats, gustos i requeriments, treballant amb serietat i empatia.

Si voleu reformar el bany possiblement voldreu aclarir dubtes com…

Quant costa reformar un bany?

El preu final d’una reforma de bany depèn de molts factors, lògicament sent decisives les mides (metres quadrats) del bany, així com els acabats i qualitats de sòls, enrajolat de parets, sanitaris, mobles… les aixetes tenen preus molt dispars, per exemple.

Quant cobra un paleta expert per metre quadrat?

Sanejament i enderrocs, col·locació de rajoles a terres i parets, retirada de runes i ajudes a industrials (lampista, pintor, fuster, aluminis…) = 40 euros/m2 aproximadament.

Quins materials són els adequats?

Aquest és un tema molt relatiu, ja que va en funció de factors com gustos, necessitats i límit de pressupost, entre d’altres. El que és indiscutible és que el paleta és qui ha de recomanar i valorar els materials, tant si les compreu vosaltres com si les subministra ell. Rajoles, mosaic de vidre (gresite), aplacats… es poden veure seriosament afectats, espatllant el disseny i l’impacte de la reforma del teu bany.

Us aniré penjant fotografies i enllaços de reformes de banys a Barcelona i província amb preus, partides incloses, etc… facilitant així la possible comparativa de possibilitats, la feina de selecció d’ofertes o la pressa de decisions.

De totes maneres en aquest article hi teniu 3 exemples molt concrets: Preus de reformes de banys

 • Reforma de bany 1 (total) Sants, Barcelona = 2.450 € (amb IVA)
 • Reforma de bany 2 (parcial) L’Hospitalet de Llobregat = 3.660 € (amb IVA)
 • Reforma de bany 3 (integral) Horta, Barcelona = 6.530 € (amb IVA)

Us he preparat una recopilació de les 5 preguntes que m’han anat fent durant tots aquests anys… la reforma d’un bany sempre comporta dubtes i un cert “nerviosisme”:

 1. Client > Puc comprar les rajoles de paret i/o terres jo mateix, o els sanitaris, aixetes… i tu m’ho col·loques?
  SaülReformes > És clar que sí!
  (Actualment les botigues de construcció i reformes ja fan descomptes a particulars, de manera que m’estimo més que siguin els meus clients que s’estalviïn el 20-25% que els proveïdors els faran. Si voleu que passi jo a recollir-les, només cal que em digueu on les heu comprat i llestos.)
  (El mateix passa amb els mobles de bany, qualsevol altre accessori, sanitari (rentamans, WC, bidet…) que hi vulgueu posar. Només cal m’ho tingueu a casa per quan jo comenci la reforma o bé em dieu on anar a recollir-ho. Un cop finalitzada la part de paleta, us ho instal·laré o col·locaré amb molt de gust.)
  Precisament amb els rentamans, mobles i mòduls IKEA em passa molt sovint, i en tinc la ma trencada de muntar-los.


 2. Client > Podem aprofitar les rajoles del terra? Podem re-utilitzar els sanitaris existents?
  SaülReformes > Sense cap problema!
  (Alguns cops m’he trobat en casos en els quals s’havien canviat sanitaris, o s’havia fet una reforma anterior i que per qüestions de filtracions, o canvis de banyera per plat o qualsevol altra raó… el client vol mantenir les rajoles o altres materials per tal d’evitar despeses innecessàries.)


 3. Client > Em pots dissenyar el bany amb un dibuix 3D per fer-me una idea?
  SaülReformes > Sí, amb molt de gust, un cop aprovat el pressupost.
  (Us faré uns dissenys i il·lustracions en perspectiva, més o menys reals del que es podria col·locar en el vostre bany (lògicament en funció de mides de la planta) d’aquesta manera sempre és més fàcil el prendre decisions estètiques i funcionals.


 4. Client > Quant temps es triga en fer la reforma total del bany?
  SaülReformes > Estarà acabat en 1,5 o 2 setmanes.
  (Lògicament hi ha variables que poden sorgir, però aproximadament és això en un 95% de casos, en banys de mides estàndard en els pisos que habitualment trobem a Barcelona.)


 5. Client > Realitzaràs la reforma tu mateix?
  SaülReformes > I tant que sí!
  (Molts cops m’ho pregunten… senzillament perquè volen tractar directament a qui farà la reforma físicament, els faig veure com vaig vestit i brut de morter o guix.)

Independentment de totes les qüestions esmentades, és molt important que el professional que entri a reformar el vostre bany compleixi els següents requisits:

• Tenir moltes recomanacions i opinions de clients satisfets.
En el meu cas, podeu llegir els 50 testimoniatges a: Llibre de visites de Reformes REFOHABIT.
O bé algunes ressenyes a Google Plus: https://plus.google.com/+Refohabit/about

• Pagar anualment una assegurança de Responsabilitat Civil. Jo disposo d’una bona cobertura de R.C. amb l’asseguradora MAPFRE.

• Tenir contractada una empresa especialitzada en PRL (Prevenció de Riscos Laborals) per tal de controlar i minimitzar els possibles riscos que poden sorgir en qualsevol reforma. Haver assolit les proves i tenir la titulació de PRL de 60 hores en “Albañilería”. A més, jo he obtingut altres titulacions en diferents cursos de 20 hores dins del sector.

• Aclarir garantia de la reforma feta: condicions, característiques i durada.


Serà un plaure de passar a fer-vos una visita insitu per tal de preparar un pressupost per reformar el vostre bany, sempre adaptat a les vostres necessitats i gustos.
reformes@refohabit.com
Mòbil: 647 873 964

Treballo a Barcelona ciutat i província.

Tot seguit podeu veure algunes de les reformes integrals de bany que he realitzat.

Reforma semi-total de bany en pis de Barcelona

Abans i després de reforma semi-integral de bany, mantenint rajoles de sol.

Reforma integral de bany a pis de l'Eixample de Barcelona

Abans i després de la reforma de bany integral, amb canvi de banyera per dutxa d’obra.

Bany reformat totalment a Montornès del Vallès, Barcelona.

Abans i després d’una reforma integral de bany, amb instal·lació de banyera.

Reforma integral de bany a Olesa de Montserrat, Barcelona

Abans i després de reforma integral total de bany treient banyera per fer dutxa d’obra amb pavès.

Gràcies pel vostre interès en aquest article “Reformes de banys: preus, consells i fotos”.

Reformes a Barcelona, Vallès Oriental, Vallès Occidental, Sant Cugat, Sabadell, Terrassa, Granollers, Montornès, Vilanova, Anoia, Olesa de Montserrat, Piera, Malgrat de Mar, El Masnou, Badalona, Maresme, Mataró, Baix Llobregat, Sant Feliu, Cornellà, Esplugues, L'Hospitalet, Bages, Manresa.
Reforma de pis, reformes integrals de pisos, canvis de banyera per dutxa a Barcelona, plats de dutxa d'obra, banyeres per dutxes, treure banyera i posar plat. Restaurar parets de totxo vist i parets antigues, reforma de sostre amb volta catalana o arc. Col·locació de pavès, pavès a cuines. Reparació de sòls hidràulics o terres antics. Obra vista a Barcelona, forns, llars de foc i barbacoes.
Pressupostos de reformes a Barcelona. Pressuposat gratis reforma integral de pis.